RELO Wonen Purmerend


 

Debby van Leeuwen


Adres:Coloradostraat 5, PURMEREND --- Alleen op afspraak
Telefoon:0299-760023
Email:purmerend@relowonen.nl
Bank:ABNAMRO
IBAN:  NL47.ABNA.0557.1811.00
SWIFT:  ABNANL2A
KvK:RELO Wonen Purmerend
57341516
PURMEREND
Werkgebied:Beets nh, Broek in Waterland, De Rijp, Den Ilp, Edam, Graft, Hobrede, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Landsmeer, Marken, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Noordbeemster, Noordeinde nh, Oost Graftdijk, Oosthuizen, Purmer, Purmerend, Purmerland, Schardam, Starnmeer, Uitdam, Volendam, Warder, Watergang, West Graftdijk, Westbeemster, Zuiderwoude, Zuidoostbeemster


Mijn naam is Debby van Leeuwen. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de woningbemiddeling en sinds maart 2013 ben ik Franchisenemer van RELO Wonen Purmerend, Waterland. Over mijn werk ben ik nog net zo enthousiast als in 2007.

De uitdaging om succesvol te bemiddelen tussen huurder en verhuurder vind ik iedere keer spannend. Geen werkdag is hetzelfde en dat vind ik het mooie aan dit vak. Ik ben gedreven en klantgericht. Daarnaast sta ik voor een directe en eerlijke samenwerking. Het is mijn doel om het gehele proces tot en met de sleuteloverdracht goed te begeleiden. Ook nadat de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden sta ik open voor vragen en problemen. In dit werk moet je flexibel zijn en goed met mensen om kunnen gaan.