RELO Wonen Zaandam


 

Wilma Fens


Adres:Westzijde 412a, ZAANDAM --- Alleen op afspraak
Telefoon:075-7600013
Email:zaandam@relowonen.nl
Bank:ABNAMRO
IBAN:  NL72.ABNA.0555.5997.44
SWIFT:  ABNANL2A
KvK:RELO Wonen Zaandam
67385672
ALKMAAR
Werkgebied:Aalsmeerderbrug, Abbenes, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Assendelft, Badhoevedorp, Beinsdorp, Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Castricum, Cruquius, Diemen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoofddorp, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Krommeniedijk, Lijnden, Limmen, Lisserbroek, Markenbinnen, Nieuw-Vennep, Oostknollendam, Oostzaan, Rijsenhout, Rozenburg nh, Schiphol, Spaarnwoude, Uitgeest, Vijfhuizen nh, Westknollendam, Westzaan, Weteringbrug, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zwaanshoek, Zwanenburg


Mijn naam is Wilma Fens. Op 1 oktober 2012 ben ik als Franchisenemer ingestapt bij RELO Wonen en werk voornamelijk in het gebied Zaanstad, Wormerland, Haarlemmermeer en omliggende gemeenten. De afwisselende werkzaamheden maken mijn werk super leuk. Zo bezichtig je een woning in Zaandam met een echtpaar dat een woning zoekt voor de langere termijn en een uur later sta je in de volgende woning in Haarlem met een expat die een tijdelijke woonruimte zoekt. Ook bezichtig ik buiten kantoortijden wanneer nodig. Het opstellen van huurovereenkomsten, aanmelden van huurders bij de nutsbedrijven of helpen met de aanvraag voor huurtoeslag behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

Ik ben zeer gedreven om een bemiddeling tot stand te laten komen en ik zal alles in het werk stellen om eventuele risico's uit te sluiten. Het is mijn streven dat klanten 100% tevreden zijn. Ik vind het belangrijk dat een huurder de huurwoning betrekt waar hij zich thuis kan voelen en dat een verhuurder een goed gevoel heeft bij de huurder die ik voorstel. Ik zoek liever nog even verder als bij één van de partijen het gevoel niet goed is. Dat kost meer energie maar ik wil er zeker van zijn dat het eindresultaat goed is en dat u en ik een langdurige relatie met elkaar kunnen opbouwen zodat u de volgende keer weer zonder twijfel kiest voor RELO Wonen Zaandam.