Over RELO Wonen

RELO Wonen staat voor actieve en gerichte bemiddeling tussen huurders en verhuurders op de particuliere woningmarkt.

Geschiedenis

RELO Wonen is opgericht in het jaar 2009. Naast het bemiddelingsconcept is in 2011 het franchiseconcept ontwikkeld. In 2012 zijn in Zaandam en Hoorn de eerste franchisevestigingen gestart met respectievelijk Wilma Fens en Yvonne van Scheyen. In 2013 volgde Debby van Leeuwen als franchisenemer in Purmerend. In 2014 hebben de franchisenemers Wilma Fens, Yvonne van Scheyen en Debby van Leeuwen gezamenlijk een nieuwe bv opgericht: RELO Wonen bv.

Filosofie

RELO Wonen is gespecialiseerd in tijdelijke woonruimte. RELO Wonen bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcriteria en gewenst kandidatenprofiel. RELO Wonen is snel, professioneel en flexibel. Eenmaal bij RELO Wonen ingeschreven worden huurkandidaten direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor verhuurders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze geselecteerde ledenbestand. Kortom, RELO Wonen bemiddelt op maat. Hiertoe is de slogan “Woonbemiddeling naar uw wens” dan ook passend en pakkend te noemen.

Doelstelling

RELO Wonen heeft een succesvolle formule ontwikkeld voor de bemiddeling bij het huren en verhuren van huisvesting, alsmede het beheer van onroerend goed op de particuliere markt. Zij heeft daartoe investeringen gedaan in de ontwikkeling van deze formule en wezenlijk kennis opgebouwd. Daarnaast wordt deze formule doorgevoerd in een franchise strategie. RELO Wonen zal tezamen met haar franchisenemers tijd, inspanning en kennis besteden aan de opbouw, uitbouw en verdere ontwikkelingen van de ‘RELO Wonen’ formule ten behoeve van een succesvolle exploitatie.

Franchising

Heeft u interesse in het starten van een Franchise onder de naam RELO Wonen, neemt u dan contact op via franchise@relowonen.nl